la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

sábado, 31 de octubre de 2009

pintant al cavallet


En el racó de pintura gaudim de pintar amb els pinzells i els colors, i altres estris de pintura, algunes vegades pintem coses que ens diu el mestre, altres vegades pintem el que nosaltres volem, desenvolupant la nostra creativitat... un dia estampàrem la nostra mà al paper... que freda que estava la pintura !

viernes, 23 de octubre de 2009

dia de les verges


Dia 21 d’octubre celebràrem el dia de les verges, els alumnes de sisè ens cantaren una cançó molt alegre, després d’escoltar la nostra cançó: avui són les verges tots hi hem d’anar, de bunyols amb sucre hem de berenar !
Alguns pares i padrins vengueren a l’escola a cantar i passar una estona agradable... que bons que foren els bunyols !

sábado, 17 de octubre de 2009

SPIRIT


Amb tot el material aportat pels infants aprendrem les característiques més importants dels cavalls (projecte de treball del nom de la classe) desenvolupant moltes activitats plàstiques i gaudint del divers material dut a l’escola... a la classe d’informàtica hi hagué cinema : Spirit.

viernes, 16 de octubre de 2009

al pati

jugant al pati


Cada dia sortim al pati a les 10,30 h per jugar mitja hora amb els nostres amics i companys del cicle d’infantil, és el moment que més ens agrada, encara que tenim poques juguetes. (si podeu aportar juguetes per tenir al pati les podeu dur a l’escola, gràcies). A les onze entrem per rentar-nos les mans i berenar.

domingo, 11 de octubre de 2009

pavelló


Al pavelló els més petits aprenen a no tenir por de les altures, pujant per la rampa i botant damunt el matalàs, a més de jugar a moltes coses i divers material, com es veu en el vídeo.

sábado, 10 de octubre de 2009

taller estampació


El divendres dia 9 d’octubre es va fer al pati un taller d’estampació de fulles de tardor amb els nins i nines de la classe dels pollets. Consistia en pintar fulles de diferents colors per estampar-les al paper. L’obra d’art ens quedà bastant bé.

plastificar fulles


Treballant el tema de la tardor... plastificàrem algunes de les fulles de tardor que duguérem a l’escola per decorar el passadís. A la taula del mestre hi havia una gran muntanya de fulles.

miércoles, 7 de octubre de 2009

viernes, 2 de octubre de 2009

racó de les lletres

En aquest racó aprenem a escriure els noms dels nostres amics, a conèixer les lletres, a crear paraules i frases amb les lletres de plàstic i de fusta... i a gaudir de la lectura i l’escriptura.
En aquest racó aprenem a escriure els noms dels nostres amics, a conèixer les lletres, a crear paraules i frases amb les lletres de plàstic i de fusta... i a gaudir de la lectura i l’escriptura.

racó de la cuina


La cuineta és el racó que més ens agrada. Desenvolupem els diferents rols que es donen a una casa (joc simbòlic) jugant a ser pares, mares, fills i filles, cuiners i cuineres, cambreres i cambrers...

el racó de la pissarra


A la pissarra dibuixem grans dibuixos i realitzem grafies de tot tipus (sanefes, lletres, números, formes, línies...)

racó lògic matemàtic


Al racó de trencaclosques aprenem a fer els trencaclosques que hi ha, cada mes n’hi ha de nous, i cada vegada són més difícils de resoldre. També hi ha targetes d’associacions i altres jocs lògics-matemàtics.

el racó de construccions


Al racó de les construccions els petits aprenen a jugar compartint el material, desenvolupant el joc simbòlic amb el material que hi ha al racó, (animals, cotxes, fustes...) creant construccions de tot tipus.

jugant amb plastilina


Jugant amb la plastilina aprenem a crear moltes figures, desenvolupant la psicomotricitat fina.

el racó de l'ordinador


Al racó de l’ordinador hi van dos infants a jugar amb els jocs que hi ha programats, a jugar amb els jocs d’en Pipo, a escriure amb el teclat, etc. En aquest racó s’estimula la cooperació, a més de reforçar molts de continguts treballats a les unitats didàctiques.

racó de la casa


En el racó de la casa els infants juguen desenvolupant la imaginación, el joc simbòlic, compartint el joc establert per participants.

encarregat del material


L’encarregat del material dóna tot allò necessari per fer l’activitat o fitxa als amics, repartint-lo amb ordre.