la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

lunes, 17 de mayo de 2010

l'hort




A l’hort hem estudiat les parts de la favera, ja han tret flor, una flor blanca amb unes taques negres, hem sabut que quan les abelles hi vagin i mesclin el pol·len, les flors es convertiran en fruit, en faves... i les flors de les mongeteres són de color lila, hem netejar i regat l’hort, i llavors hem fet un dibuix al pati, de les parts de la favera florida.

jueves, 13 de mayo de 2010







taller d'ous de dracs
















Aquesta setmana hem desenvolupat el taller: decorar els ous de dracs. Els infants han pintat els ous de drac que es feren al taller de la plaça, ous que podreu veure a la fira de les Herbes. Quins artistes !

repectar el mar
















En toni quetglas, pare d’en pau, ha vingut avui a l’escola per explicar-nos moltes coses de la seva feina i dels animals que hi ha a la mar (amb uns grans vaixells va a pescar peixos per estudiar-los, per veure quina mida tenen, quina llargària, etc). Mitjançant fotografies que hem vist per un canó ens ha dit el que fa un dia de feina. Ens ha informat del que troba a la xarxa, una gran varietat de peixos, ens ha mostrat tota una col·lecció d’animals marins, els hem pogut tocar, com les estrelles de mar, eriçons, coral... i també ens ha dut animals dins pots de vidre, submergits dins esperits, com un tauró i un pop. Ens ha explicat com és la mar que envolta les nostres illes, i les característiques d’alguns animals marins, com l’estrella de mar, el coral, el rap, els taurons, els crans, els pops, et.. Tantes coses que ens ha explicat que es fa difícil anomenar-les totes. Ha estat una sessió de biologia marina fascinant, els infants han gaudint han tot allò que ens ha dut.
Des d’aquest blog li donen les gràcies i esperem que torni un altre dia, perquè ens ha agradat la seva visita i hem aprés molt sobre la feina d’un biòleg marí i els animals que es troben a les nostres aigües.
I a més a més, ens ha dut uns obsequis pels infants...

Moltes gràcies per tot.

martes, 11 de mayo de 2010

contes d'anglès

conte d'anglès









Avui dimarts una al·lota de Mancor ens ha mostrat uns contes d’anglès fets per ella, uns contes fantàstics, que l’escola ha comprat, si en voleu per tenir a casa demaneu al mestre informació. Ens ha fet una sessió d’anglès molt divertida...

sábado, 8 de mayo de 2010
















El divendres dia 7 de maig es realitzar un taller de creació d’ous de dracs en relació a la fira de les herbes. Una activitat extra escolar que es dugué a terme a la plaça del poble. Des del bloc vos dono les gràcies per la vostra participació, sense la vostra ajuda no s’hagués pogut dur a terme el taller.

Moltes gràcies !

martes, 4 de mayo de 2010

confitura de fresa
















Avui dia 4 de maig del 2010 hem fet confitura de fresa, al menjador de l’escola, amb l’ajuda de na Queta i na Joana. Ens hem convertit en cuiners, ens hem xuclat els dits, tot el menjador feia una oloreta a fresa... és molt fàcil fer la confitura, dues part de fresa per una de sucre, i una miqueta d’aigua, si vos ha agradat podeu fer-ne a casa vostra, els vostres infants vos indicaran com és fa. Ha estat l’activitat de cloenda de la unitat didàctica referent a les plantes, activitat relacionada amb l’hort de l’escola...

sábado, 1 de mayo de 2010

pasta de paper











Dia 30 d’abril ens ensenyaren a fer pasta de paper, (a reciclar el paper) a que és necessari el reciclatge per salvar el nostre món, que els arbres són molt importants per la vida i que no es poden tallar de forma indiscriminada com es fa en l’actualitat. Que el paper s’ha de reciclar per crear nou paper, i salvar els arbres dels boscos, salvant els animals que viuen en els arbres i en el mateix bosc. Que hi ha fems que s’ha de cremar, però molt altre que s’ha de reciclar, com el vidre, el paper i el plàstic.

cinema