la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

domingo, 20 de junio de 2010











fi de curs











El darrer dia d’escola anàrem al pavelló a jugar una estona, per després berenar i nedar a la piscina, els infants gaudiren de l’aigua, encara que era fresqueta ! menjàrem un gelat i ens acomiadàrem pensant que més tard ens trobaríem a la festa de fi de curs a l’escola. Els ball dels infants, una passada, sobren les paraules, gràcies per la vostra participació i interès. I fins al proper curs.

viernes, 11 de junio de 2010

l'hort escolar
















Aquesta darrera setmana hem dut lletugues al menjador. Com podeu veure, el nostre hort és l’enveja dels hortolans del poble ! que graciosos que estan amb els capells ! i que divertit que és regar ! per a nosaltres no és una feina l’hort, si no un goix, gaudim de cuidar-los perquè el sentim com a nostre... un dia ens dedicàrem a observar els cucs que hi havia, per després xerrar sobre ells i quina funció tenen a l’hort.

jueves, 10 de junio de 2010

contes del tercer trimestre

Contes del tercer trimestre:

El peix irisat
El murterar del rei de França
Sant Jordi i el drac
Els petit os polar
El teu drac... com és ?
Còmic de drac
Ningú és perfecte
Els tres porquets voladors
Quatre històries de dracs de tot el món
El nen que va robar la lluna

martes, 1 de junio de 2010

recol·lectant hortalisses
















Aquest dimarts dia 1 de juny hem recol·lectat hortalisses per dur al menjador, faves, mongetes i ravenets. Com a verdaders pagesos, amb els nostres capells, i és que ja fa calor... els infants han gaudint amb la tasca de dur aliments al menjador. Na Joana ens explicà com els prepararia per dinar aquest dia.