la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

domingo, 25 de abril de 2010

anem al cinema


Aquest dilluns anem al cinema, a veure la pel·lícula: com entrenar al teu drac.

La història es centra al voltant d'un Víking adolescent anomenat Hipo que viu a l'illa de Berk, on lluitar contra dracs és una forma de vida. La seva saviesa juvenil i el seu especial sentit de l'humor no sentin massa bé a la seva tribu i al seu cap ... que a més és el seu pare. No obstant això, quan el seu entrenament amb altres víkings adolescents va a començar, Hipo veu l'oportunitat de demostrar el seu pare i la seva tribu la seva vàlua. Però quan trobi i, en definitiva, es faci amic d'un drac ferit, el seu món es tornarà del revés, i el que va començar com una prova per Hipo es converteix en una oportunitat per canviar el futur de tota la seva tribu

No hay comentarios: