la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

jueves, 13 de mayo de 2010

repectar el mar
















En toni quetglas, pare d’en pau, ha vingut avui a l’escola per explicar-nos moltes coses de la seva feina i dels animals que hi ha a la mar (amb uns grans vaixells va a pescar peixos per estudiar-los, per veure quina mida tenen, quina llargària, etc). Mitjançant fotografies que hem vist per un canó ens ha dit el que fa un dia de feina. Ens ha informat del que troba a la xarxa, una gran varietat de peixos, ens ha mostrat tota una col·lecció d’animals marins, els hem pogut tocar, com les estrelles de mar, eriçons, coral... i també ens ha dut animals dins pots de vidre, submergits dins esperits, com un tauró i un pop. Ens ha explicat com és la mar que envolta les nostres illes, i les característiques d’alguns animals marins, com l’estrella de mar, el coral, el rap, els taurons, els crans, els pops, et.. Tantes coses que ens ha explicat que es fa difícil anomenar-les totes. Ha estat una sessió de biologia marina fascinant, els infants han gaudint han tot allò que ens ha dut.
Des d’aquest blog li donen les gràcies i esperem que torni un altre dia, perquè ens ha agradat la seva visita i hem aprés molt sobre la feina d’un biòleg marí i els animals que es troben a les nostres aigües.
I a més a més, ens ha dut uns obsequis pels infants...

Moltes gràcies per tot.

No hay comentarios: