la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

lunes, 20 de diciembre de 2010

EN GRU



Avui hem anat al cinema, a Alcúdia, a veure la pel·lícula: en Gru... ha estat divertit i els infants s’han adonat de la importància que té la família... i la necessitat d’estimar i ser estimat. Una gran pel·lícula que ens ha fet riure i ens ha entretingut a tots...


sinopsis: Els veïns d’una urbanització de luxe es demanen què fa allà una casa bruta i vella amb la gespa groga... Ignoren que és l'amagatall d’en Gru, que planeja robar la Lluna amb l'ajuda del seu petit exèrcit (sí, han sentit bé: la Lluna). Però en Gru es durà una sorpresa quan descobreixi que tres nines orfes volen convertir-lo en ... el seu pare.

Després del cinema hem anat a jugar una estona al parc infantil que hi ha devora l’hospital d’Alcúdia. Ha fet un bon dia i el sol ens ha acompanyat tot el temps.

No hay comentarios: