la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

miércoles, 26 de enero de 2011











L’eruga que va dur en Pau Quetglas es convertí en papalló, no és una papallona com tothom esperava. És un papalló perquè no té antenes ( les papallones tenen antenes en forma de martell, els papallons solen tenir les antenes en forma de pintes, amb filaments, o no en tenen, com en aquest cas, observàrem com era i després de fer un dibuix i escriure una frase referent a aquest animalet, el duguérem al pati... el col·locàrem damunt una branca d’un arbre. El següent dia anàrem a veure si el trobàvem, però es degué amagat a qualque forat de la paret o degué partí cap a un altre lloc a causa del fred d’aquests dies.

Ara tenim les crisàlides de la papallona reina i la papallona de la col dins la classe... a veure si tenim la mateixa sort i qualque dia es converteixen en papallones.

No hay comentarios: