la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

miércoles, 30 de marzo de 2011

el telescopi






Avui hem començat a estudiar un tema fascinant: L’univers Tema que tractarem amb més aprofundiment... perquè interessa als infants i perquè trobo que els infants s’ho passaran molt bé coneixent totes aquelles meravelles que tenim a l’entorn més llunyà. Avui he dut a l’escola un telescopi, per mirar Inca des del pati, ha estat divertit, i els nins sabien bastants coses del telescopi, com per exemple: · El telescopi és per mirar les estrelles de nit · I la lluna · I com es transforma en lluna plena · I veure les estrelles fugaç · Però mai veure el sol, ens podríem crear els ulls · Podem veure el planeta Saturn i Mart de molt a prop · I la forma de les estrelles · I veure els cometes · Serveix per veure les coses petites · I les grosses · I les cases de molt a lluny · Serveix per veure l’espai · I qualque papallona al pati · Els colors dels cometes I com es fa servir ? · Hem de posar l’ull devora el vidre · Primer llevar la tapa · L’ull al forat petit · I girar la rodeta · Per veure millor · També es pot moure el telescopi per cercar les estrelles · I els planetes · I té un telescopi petit per cercar les coses Després de la conversa he explicat als infants els components del telescopi i quina funció té cada un d’ells, per sortir al pati i observar a través d’aquest instrument.

No hay comentarios: