la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

domingo, 3 de abril de 2011

sortida Fundació Joan March

El dia 1 d’Abril anàrem a ciutat, a conèixer la plaça de Cort, l’ajuntament i veure com era la gran olivera de la plaça, allà berenàrem i férem un dibuix de l’ajuntament i l’olivera. Arbre que regalà un pollencí a l’ajuntament no fa molts d’anys... Sabem que l’ajuntament era abans un hospital, i que té tres plantes, com les cases senyorials d’un temps, que té dos portals i un banc al mig, anomenat el banc dels ganduls o dels “sinofos”, on seien gent que no volien treballar, que el rellotge és anomenat Figuera, etc. Visitàrem els Gegants i el Drac de na Coca... per després gaudir del museu de la Fundació Joan March, de la visita i del taller, on creàrem un mural amb material divers... per totes bandes hi havia quadres, els que més ens agradaren foren els quadres del conte d’en Picarol, i crear un quadre col·locant objectes en ell. Una sortida que ens agradà a tots.

No hay comentarios: