la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

jueves, 16 de junio de 2011

contes de la capsa de la por

LA CAPSA DE LA POR


En aquest trimestre hem treballat el tema de la por, aprofitant l’hora del conte per contar histories de por. Sabem que tothom té por a qualque cosa, que és normal, però que moltes de les nostres por són apreses, que els monstres només existeixen en la nostra imaginació, ens hem rigut de les nostres por, per veure que no són tant impactants, etc. A continuació, alguns dels contes de la capsa de la por:

En Guillem i la por: una història molt llarga, contades cada dia una estona, on es veu les coses absurdes que podem fer perquè la gent no sàpiga que tenim por.

És fos: un conte en blanc i negre, que mostra que el color negre, la fosca, no és tant horrible com podem imaginar.

No, no, no ! ens conta la petita història d’un osset que tenia por anar a l’escola.

Papà ! on conte divertit on els verdaders monstres som les persones i un petit monstre té por d’un nit que apareix al seu llit.

Te vaig a menjar: conte la història d’un nin que descobreix monstres per tota la casa i no té por a cap d’ells.

Sota el llit: un osset crida tot el temps al seu pare, perquè hi vagi.... però el pare té molta de son i no hi vol anar..... el nin només li vol dir que hi ha un monstre baix el llit del seu pare.

L’adrià té por de la foscor: ens narra les coses que fa el nin per superar la por, i l’ajuda dels adults que té per superar la por a la fosca, una de les més comunes que hi ha.

No hay comentarios: