la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

viernes, 8 de enero de 2010

la sorpresa

La sorpresa.

A partir de gener es durà a terme l’activitat de la sorpresa, cada setmana es donarà al vostra fill o filla una bossa, perquè posi a dins un objecte o una jugueta per dur a l’escola, no ha de dir als altres nins que hi ha a dins, ja que l’activitat consisteix en que els amics endevinin de què es tracta demanant preguntes. L’objectiu de la sessió és potenciar l’expressió comunicativa entre els infants, saber demanar, saber entonar adequadament segons si es tracta d’una pregunta o una afirmació, respectar el torn de paraula, esbrinar de què es tracta segons les respostes del nin o nina que ha dut la sorpresa, escriure el nom de la sorpresa i saber dibuixar-la, etc.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

No hay comentarios: