la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

jueves, 25 de marzo de 2010

hort escolar
















Ja tenim hort escolar a Selva. Avui divendres hem sembrat les plantes aromàtiques entre les peces de test, hem aprés com se sembraven les flors i com ens hem de comportar a l’hora de fer coses a l’hort, com per exemple no trepitjar la terra, anar amb cura per no fer mal bé allò sembrat, tenir paciència per esperar torn per treballar l’hort, etc. Hem conversat sobre com és un hort i sobre les llavors, (el que necessiten per créixer, la importància de la terra i l’aigua), hem observat les llavors de ravenets i de mongetes, per després sembrar-les i regar-les. A mesura que passi el temps aprendrem les característiques més rellevants de les diferents hortalisses, i a ser bons pagesos, uns petits però grans hortolans.

No hay comentarios: