la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

lunes, 8 de marzo de 2010

sorida a Sa Cabaneta
















Malgrat el fred, ens ho hem passat molt bé a la granja escola de la Cabaneta. Ens han ensenyat a fer galetes, el funcionament del forn i les hortalisses que tenen sembrades, i tots aquells animals que hi havia a la granja, molts d’ells els hem pogut tocar, com les ovelles, la cabra, els conills, els galls i les gallines, etc. Els hem donat menjar i ens han explicat què feia cada animal i les seves característiques principals. I hem colcat amb un carro, ha estat molt divertit. Un dia diferent i emocionant, hem aprés moltes coses que ens han explicat els monitors, tots ells simpàtics i atents. Ha valgut la pena anar-hi a la granja escola.

No hay comentarios: