la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

lunes, 16 de noviembre de 2009

els números de les nostres cases







Els infants saben que els cavalls no viuen dins cases com les postres… xerràrem de com eren les nostres cases, tant per dintre com per defora, i sorgí el tema dels números de les cases on vivim... cada casa té un número, perquè el carter pugui dur les cartes, i per saber de qui és cada casa. Vaig demanar a les famílies que diguessin als petits quin número tenia cada casa, per després conversar a l’escola sobre els diferents números que hi ha a les cases, números que sabem i no sabem, números senzills i complicats, números d’una, dues i tres xifres, etc. Els escriviren a la pissarra per comparar-los i després a una graella per tenir els números de les nostres cases.

No hay comentarios: