la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

domingo, 6 de febrero de 2011

taller de disfressa

La pròxima setmana es concretarà un dia per realitzar el taller de la disfressa que farem amb els vostres infants a l’escola, un horabaixa. Referent a la disfressa, (idea d’una mare) trobo encertat que ens disfressem de papallones i papallons, per tenir contents tant a nins i a nines, la disfressa de papallona o papallons no cerca fer una rèplica exacta d’una papallona que estudiem a l’escola, si no fer una disfressa divertida i alegre, amb la participació dels infants, al seu gust, per tant, els nins i les nines triaran les formes a posar a les ales i els colors de les taques.
Què vos sembla ?

Teniu un model al passadís per veure més o manco com seran les ales de les papallones i papallons, penseu que el tros de tela de raso és una cinta de 3 metres de llarg per uns 5 cm d’ample, i és convenient dur el dia del taller algunes perxes i calces de més, per si qualcuna s’espenya.

Animeu-vos a gaudir amb els vostres infants a venir al taller.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

No hay comentarios: