la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

jueves, 7 de octubre de 2010

la caixa dels contes

L’hora del conte:

En aquest curs s’utilitzaran les capses de contes per contar contes als infants i treballar certs temes, com per exemple: on vaig néixer, som iguals som diferents, la por, etc.

La caixa de “on vaig néixer?”

Conte: els quatre viatgers.
Explica la història de quatre nins de diferents països que són adoptats per quatre famílies d’un altre país. Els infants coincideixen i es fan amics realitzant un treball conjunt.

Objectiu: treballar les diferents races del món, què és l’adopció i conversar sobre l’amistat entre els iguals, tenint en compte les diferències entre nosaltres. Conversar sobre la procedència de cada família de la classe.

Conte: “contem una altra vegada la nit que vaig néixer”
Narra la història d’una nina que demana als seus pares que li contin què passa la nit que ella va néixer a la panxa d’una altra mare més jove.

Objectiu: saber què vol dir mare biològica i mare d’adopció. Adonar-se de què no totes les famílies són iguals i dialogar sobre el que vol dir ser adoptat.

No hay comentarios: