la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

viernes, 15 de octubre de 2010

psicomotricitat




Els divendres anirem al pavelló amb el grup de quatre anys, ja que el nombre de nins i nines d’infantil és elevat i no hi ha material per a tots, i d’aquesta manera les sessions de psicomotricitats es poden dur a terme satisfactòriament. Cada setmana es muntarà un circuit per desenvolupar certes habilitats psicomotrius, aconseguint aquells objectius relacionades amb l’educació física. El circuit es modificarà per estimular als infants i treballar diferents moviments i destreses.

Abans de cada sessió es realitzarà una conversa amb els infants per recordar les normes i veure el que s’ha muntat, a més de realitzar exercicis per preparar el cos i iniciar correctament cada sessió.

Una vegada tots els infants han passat pel circuit, tenen l’opció de seguir gaudint del circuit o jugar lliurement amb el material preparat per desenvolupar altres destreses.


Circuit desplaçaments de baixa altura:

Objectius:

· Coordinar el moviment alternatiu de peus entre cercles.
· Desplaçar-se rodant sobre si mateix.
· Passar per davall el pont coordinant mans i peus.
· Alternar moviment cames per passar per damunt les barres.
· Caminar sobre objectes mantenint l’equilibri.
· Rodar amb la panxa per damunt un coixí circular.
· Botar per damunt un coixí i redolar sobre el material.
· Equilibri per damunt objectes i coordinació peus.
· Desplaçar-se ràpidament fins al fina.

No hay comentarios: