la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

sábado, 20 de noviembre de 2010

Activitats Fundació Joan March

FUNDACIÓ JOAN MARCH


Aquest mes hem començat a realitzar activitats relacionades amb la futura sortida a la Fundació Banca March, activitats relacionades amb una carabassa, la carabassa de la nostra classe. A partir d’aquest fruit realitzarem diverses activitats per potenciar la creativitat, la imaginació i la inventiva en els infants, i moltes habilitats plàstiques.

En una sessió conversàrem sobre les característiques de la carabassa, per realitzar un dibuix, a una altra es conte un conte, (sopa de carabassa), a la tercera sessió inventàrem un conte que durem a ca nostra per llegir. A la quarta sessió jugàrem a endevinar que hi havia dins una caixa, per pintar una carabassa i un dibuix lliure, amb tempera i sucre.

No hay comentarios: