la classe de les papallones.
Aquest any som la classes de les papallones, els infants elegiren el nom de la classe. Entre els animals autòctons de les illes, elegiren les papallones, per això, estudiarem només les papallones que es poden trobar en la nostra comunitat autònoma.
LA INFORMACIÓ DESTINADA ALS PARES ES PENJARÀ AL BLOG.

puntualitat

És prega més puntualitat a l’hora de l’entrada al matí, convé ser-hi a la fila al pati cinc minuts abans de les 9 h. moltes gràcies.

miércoles, 24 de noviembre de 2010

contes de la caixa de la família

Contes de la capsa: la família

En Teo i la seva Família: ens conta les vacances que té en Teo amb la seva família, descrivint els diferents membres de la mateixa, i tot allò que fan per tenir unes bones vacances de Nadal.

La Lluna d’en Joan: un conte ple de sentiments on es narra una tendre història... en Joan viu només amb el seu pare, un pescador que perd la salut a la mar, perquè un pop li ha pres... en Joan ha de vèncer les seves pors per arribar a la Lluna... perquè aquesta li ajudi a recuperar la salut del seu pare.

L’Anna i en Fritz juguen a ser pares: n’Anna és una nina que vol jugar a ser mare amb l’ànec Fritz, fent el que els seus pares fan mentre els seus pares juguen com ho fa la seva nina... al final s’estimen més fer el que correspon a cada un segons la seva edat.

No hay comentarios: